Politică de rambursări și returnări


Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia. 
Pentru a returna un produs, poți folosi formularul „formular returnare produs” din meniul „cerere returnare produs”. Tot ce trebuie să faci este să completezi in sectiunea detalii retur produsele pe care dorești să le returnezi și motivul pentru care faci returul.

Dacă vrei să returnezi produse alimentare care necesită condiții de depozitare și transport cu temperatură controlată (produse proaspete, produse refrigerate), cum ar fi cele din categoriile: Carne și, Lactate, brânzeturi și ouă, Mezeluri, Ready meals și ready-to-cook, etc., trebuie să completezi Formularul de returnare produs în maximum 24 ore de la intrarea în posesia produselor.

Dacă produsele pe care le-ați cumpărat nu sunt conforme scopului pentru care le-ați achiziționat, WWW.LASIBIENI.RO vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora. 
Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite).
WWW.LASIBIENI.RO își rezervă dreptul de a analiza și decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitare în parte.

Returul produselor se va face la punctul de lucru din Str.Stirbei Voda, nr.1A, Calarasi.

În cazul în care doriți să returnați produsul și să primiți contravaloarea acestuia, intrati in contul dvs si completati formularul cu următoarele informații: nume și prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Dupa receptia si inspectia returului se va proceda la returnarea banilor prin restituire in contul cumparatorului. Daca totul este în regulă în urma verificarii produsului returnat, îți vom restitui prin transfer bancar contravaloarea produselor în maxim 14 zile calendaristice. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.