La Sibieni


Dragă client,
Mă numesc Ionuț și sunt managerul IMR-SIB cunoscută de voi La Sibieni prin magazinul nostru din Str. Stirbei Voda, Nr.1A, Calarasi (Piata Orizont). Aș dori să vă mulțumesc că mi-ați oferit ocazia de a vă oferi cunoștințe despre cine suntem și ce facem.
La Sibieni este o companie mică de familie, care a pornit din dorința de a petrece mai mult timp împreună cu familia. Investindu-ți încrederea în compania noastră, îmi dai credință că putem realiza acest vis.
Compania noastră își are sediul central în Comuna Jina la marginea Sibiului. O comună care își păstrează și astăzi multe dintre obiceiuri, cum ar fi:
”Poruncile” care reprezintă un mod de legătură dintre conducerea comunei si locuitori,un fel de mică publicitate locală care se spun Duminica in centrul comunei;
-”Recrutii” care reprezintă tineri care urmau să plece la armată,ei imbracându-se in port popular a doua zi de Paști in fiecare an,mergând în centrul comunei strigând și chiuind insoțiți de muzică;
-”Obiceiul Junilor” un obicei deosebit așteptat de tot satul și care reprezintă alcătuirea cetelor de feciori in fiecare an pentru colindatul la Crăciun și organizarea petrecerilor de sărbători ale tineretului;
-”Matăuzul” este un obicei al copiilor care se face la lăsatul secului de Paști în două duminici;mătăuzul mic și mătăuzul mare. Copii strîngeau lemne uscate pe mai multe dealuri din apropierea satului cu care aprind focuri ca să vestească începutul postului.
Pe langa obiceiurile pe care le-am păstrat si descris mai sus am păstrat și rețetele produselor alimentare tradiționale. Sibiul este dintotdeauna cunoscut ca patria brânzeturilor de oaie și a mezelurilor. Produsele tradiționale reflectă bogăția terenurilor, dar și diversitatea culturală a zonei.
Încercați telemeaua de oaie de Jina care a dus la faima oierilor Jineni în întreaga țară sau pastrama ciobănescă de oaie. Savurați preparate moștenite din bucătăria săsească- caltaboşi, cârnaţi, tobă, piftie, jumări, carne în untură la borcan, şorici cu sare; sau răci asezonate cu cimbru, piper, tarhon, coriandru, ienibahar şi boia pentru că aceste mirodenii merg de minune cu carnea de porc. Un deliciu aparte este slănina ţinută în sare şi bine afumată.
Împreună cu membrii familiei mele, am făcut de-a lungul timpului o selecție de Specialitați Sibiene, Specialități produse de Micii Producători din Mărginimea Sibiului. Ne-am asigurat că Micii Producători au toate avizele necesare și respectă rețetele vechi autentice. Ne dorim să aducem în casele dumneavoastră gusturile și frumusețea gastronomică din Mărginimea Sibiului.
Cei patru membri ai familiei mele vă mulțumesc că ne-ați cumpărat produsele și sperăm că totul este așa cum v-ati așteptat. În cazul în care ceva nu este satisfăcător, nu ezitați să ne vizitați să discutăm și vă vom oferi întregul nostru sprijin.
Dacă vă plac produsele noastre și se potrivesc cu toate cerințele pe care le-ați avut la cumpărarea lor, o recenzie pozitivă ar fi mult apreciată. Pentru fiecare recenzie de 5 stele primită, există o îmbrățișare de familie ca bonus.
Pentru actualizări cu privire la produsele și compania noastră, vă rugăm să vizitați pagina noastră:
https://www.facebook.com/La-Sibieni
Cele mai sincere urări!
Familia Rujoiu!

Screenshot 11
Screenshot 10